Hoonete ehitus

Ehitusprotsess hõlmab endas teekonda kliendi soovist kliendi rahuloluni.

Hoonete ehituse erialal omandatakse nii teoreetilised teadmised kui ka praktilised oskused, saab panna end proovile juhina ja kasutada oma loovust. Suurt tähelepanu pööratakse infotehnoloogia rakendamisele ehituses, ehitustehnoloogiale, ehitusfüüsikale, majandus- ja juhtimisalastele ainetele ning keeleõppele.

Praktilisi oskusi saab arendada praktikumides, rahvusvahelistes töötubades ja õppepraktikatel.

Üliõpilastel on võimalik õppida vahetusüliõpilasena mõnes Euroopa Liidu riigi kõrgkoolis või viibida praktikal.

Hoonete ehituse lõpetanud omandavad rakenduskõrghariduse, seejärel on võimalik jätkata õpinguid magistriõppes Eestis või välismaal.

Hoonete ehituse õppekava läbinutele omistatakse ehitusinseneri esmakutse (EKR 6. tase).

Õppekava täies mahus läbinu valdab tööks vajalikke suhtlus- ja juhtimisoskusi, info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaid; tunneb ehitustehnoloogiat; järgib ehitustegevust reguleerivaid seadusi, standardeid ja tehnilisi norme; oskab projekteerida hoone osi; juhtida ehitust; tunneb ehitusmaterjale ja nende omadusi, hoonete haldamise ja hooldamise põhimõtteid, ettevõtluse aluseid jne.

Õppetöö tihe seotus praktikaga aitab kiiresti leida erialase töö.

Õppekava lõpetanud töötavad töödejuhataja, objektijuhi, objektiinseneri, peaspetsialisti, projektijuhi, eelarvestaja, projekteerija või tehnikuna sellistes ettevõtetes nagu OÜ Astlanda Ehitus, AS Maru Ehitus, OÜ Metek, AS Merko Ehitus Eesti, YIT Eesti AS, Nordecon AS, Nordecon Betoon OÜ, COMBICON OÜ, OÜ Fund Ehitus, Mapri Ehitus OÜ, OÜ Maru Betoonitööd, AS Maru Ehitus, KRC Ehitus OÜ, AU Energiateenus OÜ, AS E-Betoonelement, Seve Ehituse AS, Timbeco Woodhouse OÜ, Harmet OÜ, Mitt & Perlebach OÜ, Riigi Kinnisvara AS, Ramm Ehituse OÜ, OMA Ehitaja AS, AS Ehitustrust, Kiikri Ehitus OÜ, Rand ja Tuulberg AS, Novarc Group AS, INNOPOLIS INSENERID OÜ jmt.

www.tktk.ee/sisseastujale/oppekavad/hoonete-ehitus

Similar articles:

СтроительствоEAS проспонсирует строительство нового променада в Хаапсалу

СтроительствоНа месте бывшей котельной построят отель

СтроительствоЙыхвиское волостное собрание одобрило строительство ледового холла

СтроительствоВлияние на окружающую среду препятствует строительству жилья на совместной территории Вайвара и Нарва-Йыэсуу

ОбществоГорячие эстонские парни за 20 лет полгорода построили в Сибири

Comments

No comments yet. Yours will be the first!