Eesti ilu tõusis Narvas

Eesti ilu tõusis Narvas

Kaheksateist aastat narvaline Jana Kuvaitseva hiljuti sai "Miss Estonia 2005". Vaieldamatult edukas maineka konkursi polnud otsest mõju elu abiturientki Pyahklimyaeskoy gümnaasium - kroon hoitakse asutuse korraldajate konkurentsi ja tema seadusliku valdaja koos oma klassikaaslastega usinalt närivad graniit teaduse, valmistub lõpueksamid. Kuidas see oli ja mis juhtub tulevikus kõige ilus tüdruk riigi rääkisime paar päeva pärast sündmust.

- Esimene emotsioon võib juba vaibunud. Kuidas te tunnete uues rolli?

- Ma olen väga emotsionaalne inimene ja alati reageerida ägedalt erinevate ürituste, kuid nüüd püüan olla rohkem madala-key, ärge valage välja oma tundeid ja mõtteid, ja vaikselt mõelda sõnad ja teod, sest ma tõesti kogenud palju viimase paari päeva jooksul.

- Suurenenud meedia tähelepanu, erinevate hinnangute andmine ja vastused?

- Täpselt. Tundub, lihtsas tavalised sõnad, kuid mõned ajakirjanikud suutnud muuta need teistpidi.

- Võib-olla sellepärast ei meeldi, et Vene tüdruk võitis eesti ilu?

- Võib-olla jah, sest see oli esimene kord 17 aasta jooksul konkurentsi. Jah, kaks suurt pealkirjad korraga - esimene printsess on ka vene tüdruk Marina Narva Kolbina. Tulemuseks oli šokk minu jaoks - esiteks, et viimasel ei olnud ma isegi peaks olema võimalik nõuda kroon. Asjaolu, et "ei ole midagi püüda," ütleb see kõik ümber ja päevil ettevalmistamisel ja otse konkurentsi. Marina ütles, et on vaja ravida kõike lihtsam ja absoluutselt mitte mõelda tulemusi, nii et ma tegin. Maksimaalne, mis loeb - esikolmikusse. Ja siis, äkki, sest sel aastal kümne kandidaadi seitse vene naised. Selgus, et teise konkursi, kus ta oli kindel võit - kadunud ja kui isegi ei lootnud oli parim.

Need, kellele vandekohtu otsust tunnistada tüdrukud Narva ei ole maitsta ehk ja otsivad midagi kurta.

- Näiteks, et täita sa tantsida?

- See oli loominguline toas talent konkursil - idamaise tantsu, mis minu jaoks on kasutusele noor koreograaf Maria Trofimova. Ma laulsin seda tavalise riided ja midagi pistmist striptiisi ei olnud seda. Muud võistlejad tundus veelgi avalikult, ja "võrgutamise žürii" - kõik naljakas: oma struktuuri oli ainult üks mees.

Edasi

- Miks koreograafia te pöördus Masha, mitte paavst, Eestis tuntud koreograafi, juht "tänaval ballett" Juri Kuvaitsev?

- Juhtus nii, et me elame erinevates linnades. Kõik lapsepõlve laulsin minu ema meeskond, kuid ei tea, kuidas tantsida ja eriti kunagi lahkus sellest avalikkusele. Nagu nad ütlevad, ei mõista mõõtmatus, kui ma valisin muusika ja palju see töötas, lõpetas muusikakool, klaver, laulmine tema ema (Marina Kuvaitsev - juht folklooriansambel "Supryadki." - IK). Võistlusel ma ei kavatse tantsida esiteks, sest ta kartis, et tema isa. Ma otsustasin laulda, sest ma ei saa seda teha. Ja kuna tants on tavaliselt midagi, kuid laulud nagu võistlused harva kuulnud. Ehk saatus sekkus - Ma unustasin plaadi muusika kodus ... ma pidin kiiresti meenutada tants, mis läbi jaanuaril kell "Miss Kirda", kus oli minu tantsu debüüdi. Kuna aega möödas, nii et üldiselt ikka improvisatsiooni.

Ehk siis, kui su vanemad - loominguline inimeste geene, mis kuidagi ei "midagi" on aidanud mind hädaolukorras.

Tantsimine ei mõelnud midagi, lihtsalt väljendada oma tundeid. Siis hirmu ootas oma isa öelda ja kõlas: "Ma olen su üle uhke" oli kõrgeim punktisumma.

- Saatus sageli sekkub oma elu?

- Ilmselt. On "Kirda Miss" Ma sain ka, saame öelda, juhuslikult, olles õiges kohas õigel ajal. Ja ikkagi, ma ei ole kunagi esitatud võita ühtegi pealkirju, sealhulgas "Miss Estonia". Just huvitav proovida oma kätt.

- Kuidas vanemad idee konkursil osalemise?

- Aastal 2003, kui ma teatas rääkida "Miss Regatta" Narva, väga ettevaatlikud. Ema meenutas juhtumeid, kus noored midagi ei tööta, ja nad on alaväärsuskompleksi; kardan, et arvestades milline mu emotsionaalne, ma võib juhtuda midagi sellist. Aga kui ma kaotasin esimese võistluse ja mitte ainult ei olnud komplekse, vaid lisada huvi ja uudishimu, hakkas ta take it easy, et tagada järgmise aasta läksin "Narva kevad". (Seal on Ian sai esimene printsess ja talvel sel aastal "Kirda Miss" võitis teise preemia ja publiku preemia -. IK)

Kui ma mõtlesin, kas osaleda "Miss Estonia" ja ütles, et ta ikka valmistuda eksamiks, ma kuulsin - "hästi tehtud". Veidi hiljem, ta ütles, et esimesel osaleb konkursil ja siis valmistuda eksamiks, ma kuulsin sama sõna. Nii et ma anti täielik vabadus. Ikka, vanemad on väga mures mulle.

- Eelnev kogemus aitas?

- Muidugi. Vaatamata sellele, et ajal me igal nädalal olulise sündmuste läks Tallinna ja osales mõned auditions, võtke keegi seal tegid. Iga osaleja võib kasutada ainult teadmiste ja oskuste baasi, et ta oli. Ja kui mees esimest astus lavale, see oli kohe selge. Läksin kaks aastat tohutu mitte ainult teoreetiline, vaid ka praktiline koolis - kuidas käituda laval, kuidas näidata või vastupidi, piirata nende emotsioone. Oluline on mitte ainult võime kõndida laval, kuid isegi seista! Proovi taluma isegi veerand tundi terase pilgu all sadade teiste inimeste silmis, nii et iga vaataja saaks tunnete, et teie naeratus ja võlu mõeldud ainult talle. See on väga raske, ja õppida seda, peame vaevarikas ülesanne.

Usun, et ta oli kümme finalisti tänu paljudele inimestele, kes aitas mind, - fotograafid, korraldajad piirkondlikke võistlusi ja nii edasi. Nii et ma seda võimalust veel kord öelda, et kõik need tänan teid väga.

- Kas teil on midagi võrrelda, kuidas hindate tase konkursil "Miss Estonia 2005"?

- Ei näita ei olnud seal, see on kindel. Aga see ei olnud probleem, korraldajad ei hooli, kuidas valmistada täieliku meelelahutusprogramm pealtvaatajat. Tänu sellele žürii ei tohi häirida ja võib adekvaatselt hinnata osalejad. Konkursid puudusid puruneb, ei ole aega edasi lükata - ja sellest, olime turvalisem.

- Kulisside taga keskkonda?

- Otsustades ülejäänud konkurentsi olukorda "Miss Estonia" tundus mulle nagu oleks parem rääkida, kõige kaugemates või midagi. Tüdrukud isegi ei püüa lähemale, suhelda tihedamalt üksteisega. Nüüd ma olen ainult üks neist kursis hoida.

- Kuidas reageerida oma võidu Eesti rivaal?

- Absoluutselt trahvi. Kahe päeva jooksul, üks neist hoitakse öeldes: "Sa oled ilus, sa võidad." Ma isegi tundsin ebamugav ise. Siis nad kõik õnnitleda, kui keegi oli pahane, ta ei näita seda. Angry sõnad või välimus lihtsalt ei olnud seal.

- Millised on auhinnad läksid võitja?

- Lilled ja kutse konkurssidel, kuid minna, näiteks, et "Miss Universe", oli veel leida raha, et me saime mingi "õigus otsida sponsoreid." Aga ma ikka ei saa minna, kuid langus "Miss Baltik Sea", ilmselt minna. Litsents osaleda see maksab palju, ja mida ma ei pea maksma, ma arvan, väga olulise kingitus. Noh, kui te otseselt võistluse, suurim kingitus, mis anti - suur pudel šampanjat, jah, isegi kulisside taga - isiklik kingitus meik kunstnik, kes andis mulle firma kosmeetika "Elizabeth Arden".

- Mõnel juhul saate kasutada oma kroon?

- Kroon - asi on väga kallis, ja võib-olla see on kontoris agentuuri, sest see on muutumas ühes tükis. Ma sõimasid teda hetkel buffet, bankette pärast võistlust, kuid mitte isegi huvitatud, milliseid meetmeid saab uuesti kanda. Ausalt, ma ei hooli selles küsimuses, sest oma olemuselt olen tagasihoidlik inimene ja igapäevaelus, isegi proovida mitte meelitada tähelepanu ja isegi võra täpselt ei taha kanda. Eriti kuna see on üsna raske.

- Oleme kuulnud, sa arvad elukutse ajakirjandust. Mis meelitab teid sinna?

- Rääkida mitte ainult ajakirjanduse, vaid ka filoloogia nüüd rohkem valmis viimane. Miks? Mulle lihtsalt meeldib see, tahavad paremat oska keelt.

- Mõned ettepanekud "Miss Estonia" on juba saanud?

- Kui me räägime töö, ei. Võtan osa heategevuslikul üritusel - pühapäev laiali Ida-Viru lastekodude lihavõtted kingitused. On ka teisi ideid, kuid konkreetseid otsuseid veel, nii et rääkida neile, võibolla isegi varem.

- Kas on olemas olukordi elus, kui ilu päästab?

- Muidugi. Seistes silmitsi asjaoluga, et ilus tüdruk tahtest mõned abi inimestele, kes põhimõtteliselt ei ole harjunud. Tõenäoliselt on ilus veel sageli tähelepanu pöörama.

- Hõivatud täna "Miss Estonia"?

- On nina finaali - ja see ütleb kõik: kõik jõud lahkus valmistada. Olen juba kirjutanud kaks kohtuprotsessi. Ja järgmisel reedel koolis "Last Call", täies hoos valmistub korral.

pohjarannik.ee

Similar articles:

КрасотаЯна Кувайцева: От короны болит голова

КрасотаНарва произвела фурор на главном конкурсе красоты

КрасотаВалерия Гребенюк - «Нарвская весна 2004»

КрасотаПобедителей не судят?

КрасотаКоролева из 12 А


Rating: +1 Votes: 1

Comments 1

0 Грозный #
18 octoober 2011 in 15:24
Очень интересное интервью. Яна Кувайцева безусловно достойна титула Мисс Эстония и уверен, что она посещает в эротических мечтах каждого эстонца!