Eesti valmistub kuuma talvehooajal

Eesti valmistub kuuma talvehooajal
Eesti saatkond Moskvas toimus seminar "jõulude ja uusaasta pühade Eestis".

Talv on üks ilusamaid hooaega Eestis. Sel aastal esindajana ütles tourist office Tallinna raekoda Irina Svidlov traditsiooniliselt novembrist 19. Tallinna Raekoja platsil alustab tööd jõuluturg. Käsitsi suveniirid, mänguasjad, jõulukaunistused, küünlad ja palju müüakse õiglase. Samuti on alati võimalik maitsvat sööki, proovi traditsiooniline eesti toite ja hõõgveini. On Square hakkab asuma 65 puidust kajutid, kus igaüks võib leida kingitusi oma lähedastele ja sõpradele. Töömess kestab kuni 25. detsember.

Tallinn tänavu valmistub linnarahvas ja külastajatele palju meeldivaid üllatusi. Linna 10. Pimedate Ööde Filmifestivali "Pimedate Ööde" toimub alates 23. november - 10 detsember. Tagasi oktoobris, hakkasin rahvusvahelise projekti "Vene naer" ja 29. novembrist alustada festival "Jazz Christmas". Esmaesitlus "Tuhkatriinu" play homme kell Estonias toimub.

Hotelli Tallinnast valitud on seal pühade ootab tõeline talv muinasjutt. Täielikult seda tunda uusaasta palli hoone Rahvusooper Estonias. Muide, uus talve reklaamikampaania nimetatakse "The Winter jutustus on Tallinna vanalinnas." Ja see on juba alanud: asjakohast teavet võib näha trükimeedias, internetis, metrood, stendide ja seisab.

See on huvitav ja lõbus, et tähistada jõule ja tähistada uusaasta saab Tartus. Eelõhtul pühad linna algab Antoniuse - 22 töötoad, kus erialaspetsialistid teevad majapidamistarbeid ja suveniirid valmistatud eri materjalidest, nagu klaas ja keraamika. Kui aastavahetus Tartu pääseb "Blue Light", kus osalevad tuntud kunstnike või uusaasta teatri tants, ja saate tähistada uusaasta Saksa stiilis - istub "püssirohutünni" õllega käes.

Vene nõudlus Eestimaal kasvab oluliselt. Vastavalt Eesti Kerli Veski Consul, sel aastal keskmine kasv voolu Venemaalt on umbes 15% ja juunis väljastatud viisade arv on kasvanud 22%. Ja sõnul Ms Veski, talveperioodil on "kuum", taotlus viisa on hakanud saabuma. Konsulaat tõsiselt valmistub suurenenud nõudlus. Vastavalt Kerli Veski, novembris, Konsulaartalituse kasvab personal. Tänavune viimasel päeval viisade väljastamist Eestis - 20. detsembril.

  Anastasia Kondratskaja, ratanews.ru, 09.11.06

Similar articles:

ЭстонияЭстония

ОбществоРусские выбирают Эстонию

ЭстонияЭстония: краткая справка

ПолитикаВ Эстонии победили разрушители советских памятников

ИсторияЭстония - Земля русских предков


Rating: 0 Votes: 0

Comments

No comments yet. Yours will be the first!