Purjus autojuht pidas Vaivarat Venemaaks

Sillamäe lähedal peatatud Venemaa raskeveoki purjus juht oli politseinikke nähes üllatunud. Ta oli kindel, et roolib juba ammu kodumaa teedel.

Laupäeva õhtul peatas politseipatrull Vaivara vallas mööda Tallinna-Narva maanteed Narva suunas liikunud Venemaa numbrimärkidega veoki. Enne seda olid tähelepanelikud inimesed politseikorrapidajale teatanud, et veoki juht võib purjus olla. Kahtlus leidis kinnitust - sohver, 44aastane Venemaa kodanik Anatoli, oli raskes joobes.

Ida politseiprefektuuri Narva osakonna vanemkonstaabli Vjatðeslav Vðivtsevi sõnul oli purjus Anatoli kindel, et ta sõidab juba ammu mööda Vene Föderatsiooni. Plommitud kastis olid Eestis toodetud tellised, sihtkohaks üks Venemaal asuv ehitus.

Anatoli, kes oli oma saabumist Venemaa teedele jõudnud juba korralikult tähistada, viidi kainenema ja lasti hommikul pärast protokolli koostamist vabaks. Politsei otsustab tema karistuse. Seaduse järgi võib purjuspäi auto juhtimise eest määrata 180- 18 000 krooni suuruse trahvi.

Vjatðeslav Vðivtsev lisas, et politsei nõudmisel auto peatanud Anatoli parkis selle tee äärde nii halvasti, et veok hakkas peagi kraavi vajuma. Rekka külili vajumist õnnestus siiski vältida, sest veoki omanik Venemaal ja tema Eesti partnerid tegid tõhusat koostööd ning hommikul sikutati masin kraana abil tagasi sõiduteele.

Similar articles:

СтроительствоВлияние на окружающую среду препятствует строительству жилья на совместной территории Вайвара и Нарва-Йыэсуу

СпортОздоровительные трассы появятся в Силламяэ, Вайвара и Нарве

СтроительствоВ Вайвараской волости скоро появится много новых частных жилых домов

ОбществоВ Синимяэ перезахоронены останки советских воинов

ПроисшествияЯдовитую сточную воду ''Пробо коала'' привезут в Вайвара

Comments

No comments yet. Yours will be the first!