Kas Eestis on viies kolonn?

Kas Eestis on viies kolonn?

Vene-Ukraina sõja taustal tegutsesid põlisrahvaste poliitikud üksteisega, et end ja oma valijaskonda loitsudega lüüa: "Eestis pole viiendat kolonni!" Aga kuidas tegelikult?

Kuna eestlased ei teinud ühtegi reaalset uurimistööd, asendades need võltsküsitlustega, proovime ise ekspressuuringu läbi viia. Võtke kõige massilisem, venelaste ja venekeelsete jaoks, portaal Delfi. Tegelikult on see Kremli-meelne piibel, kus keelatakse igasugused tšekisti-oligarhilise hunta režiimi vastased avaldused. Usaldusväärne teave Venemaa praeguste sündmuste kohta on keelatud. Kustutatakse kõik tõesed kommentaarid Putini, Gundjajevi ja Vene õigeusu kiriku kohta. Tabu iga negatiivse kohta kremlyady kohta. Kuid nagu kõigis Eesti venekeelsetes meediakanalites.

Püüame siiski ridade vahelt tõtt leida. Nagu Sovdepe puhul.

Delfit käsitleva artikli pealkiri. 31. märtsi 2014 süžee: "Julgeolekuekspert Harry Lahtein on kindel, et Vene Föderatsiooni sõjalise sissetungi korral Eesti Vabariiki kaitsevad kohalikud venelased Eestit oma käes olevate relvadega." Pakkumise lõpp.

Üldiselt: "Kõik on hästi, ilus markiis."

Milline on aga venelaste endi arvamus? Kommentaarides on see ühemõtteline. Ja selle olemust väljendab registreeritud kasutaja - hoy 2006:

31.03.2014 9:36 p.
Tsitaat:
"... ja mis veelgi üllatavam, nad on kindlad, et venelased kaitsevad fašistlikku riiki."
Pakkumise lõpp.
+ 1 464
-31
Ja nii teeb kommentaator selge eristuse: NEED ON MEIE.
ME oleme venelased.

NAD on "fašistlik riik"!
1464 - lugege seda, jagage seda usku, kiites heaks plussid.

Ja ainult 31 pani miinuse. Suhe on 98% ja 2%.

Loomulikult ei leia te Delfiatnikist kustutatud kommentaare, mis väidavad, et venelased võitlevad selle “fašistliku riigiga”. Kuid ainuüksi sellest, et 98% vene ja vene keelt kõnelevast Eestist peab riiki fašistlikuks, piisab, et mõista, mis vihkamist see tekitab, kui palju see sissetungi toetab, ja Eesti edasist kaasamist Putini kurja impeeriumisse.

Ja kui suhe 90-10 või isegi 80-20 ei tühistaks fakti ise. Kuid fakt on veelgi masendavam: 98-2.

Euroopa ekspertide sõnul (mitte segi ajada eesti keelt) on Putini „kontrollitud kaose” tekitamine Baltimaades vaid aja küsimus. Pealegi usutakse, et Eesti saab sellest esimesena. Ja asi pole ainult Putini “Viiendas veerus”. Aga kõigepealt selle riigi topis, kus on esindajad. Korrumpeerunud Putininaistes ja nõrgatahtlikes Eesti poliitikutes. Sisemise vastasseisu enesetapupoliitikas: “jagage ja vallutage”.

See pole kurb, kuid vähemalt 60, kui mitte kõik 75% venekeelsetest inimestest, on valmis selle “fašistliku riigi” hävitama, käes käed. “Fašistid” - eranditult kõik eestlased, analoogia põhjal kõik “Khokhlyzhydobendera”. Putini-meelsetel saitidel ragisevad nad juba eestlaste kollektiivse vastutuse pärast, kutsudes üles tšuktšnaid kastma ...

Selline venekeelsete ajudes juurdunud “antifašistlik” suhtumine on kunagiste kommunistide, Venemaa Kremli-vastase jõhkra hävitustöö tagajärg Eesti kommunismijärgse režiimi poolt ja samal ajal nõukogudevastane, antikommunistlik propaganda. Lubjankast sõltumatute Vene organisatsioonide likvideerimine. Eesti meediaruumi Kremli agitprop-le tasuta teabe edastamise tulemus.

Eesti puuviljad, mis on kasvatatud Moskva märkide järgi. Pigem on need lilled. Viljad on veel tulemas. Verised puuviljad ...

St mida eestlased tegid? Kogu vihkamine, mis pidi olema suunatud venelaste tõeliste vaenlaste vastu - nende kummituste vastu, kes olid alates 1917. aastast võimu vallutanud ja kes endiselt istuvad Kremlis, eestlased, hävitanud Vene Kremli-vastased organisatsioonid ja nende propagandavõrgustiku, vahetasid endi vastu, armsad.
Ajaloo anniaalid ei teadnud midagi sellist!

Pange tähele: vaenlane nr 1 venekeelses Eestis pole Lenin, kes hävitas oma valitsemisaja esimese 5 aasta jooksul 25 miljonit venelast! Mitte enamlased koos oma koletu genotsiidiga. Mitte pärilik julgeolekutöötaja Putin, julgeolekuametnike poeg ja lapselaps, kes ujutasid verega Vene maad ning vähendasid tänapäevani venelaste arvu 1,5–2 miljoni võrra aastas, asendades nad afroaasialaste ja hiinlastega.

Eesti venekeelsel vaenlasel nr 1 on aga eesti “fašiste”. Selle käe läbi, rahvusliku vihkamise ajendil, pole 20 aasta jooksul tapetud mitte ühtegi venelast! Nagu Ukrainas, "Benderi" käes. Erinevalt Venemaast endast, kus venelaste vastu, just seetõttu, et nad on venelased, pannakse toime kümneid tuhandeid kuritegusid! Seal, kus mõni võõrtöötaja, Aasia hertsogimees või Kaukaasiast pärit abrakk saab venelasi KINDLASTI tappa, vägistada, röövida, moonutada ja rikkuda. Kremli täielikul toel.

Kuid eestivenelased teavad Venemaast ainult seda, mida nad Kremli zombipropaganda aju sisse viisid. Nende jaoks, õnnetu, on Putini Venemaa tõotatud maa, maaparadiis, vene maailma alustala. Võimas jõukas impeerium, mis tõuseb põlvili, päästis venelased Gruusia genotsiidist ja ukrofashistidest. Mis kindlasti siia tuleb ja päästa neid! Hitleri miinustest.

See on see, kui palju tegelikkust tuleb inimeste mõtetes väänata, nii et endised partei ja komsomoli funktsionääride praegust Eesti võimu tajuksid venelased pikaajaliselt kustunud "asustamata fašistide" reeglina. Mis olid siin ainult 3 aastat. 70 aastat tagasi.

Eesti sürrealism.

Baruch Goldstein, Eesti

Similar articles:

ИсторияЭстония - Земля русских предков

ЭстонияЭстония

ЭстонияЭстония: краткая справка

ПолитикаВ Эстонии победили разрушители советских памятников

ОбществоРусские выбирают Эстонию


Rating: 0 Votes: 0

Comments

No comments yet. Yours will be the first!