Anet Vaikmaa: minu suurimad fännid olid koos minuga laval

Anet Vaikmaa: minu suurimad fännid olid koos minuga laval

Eesti Laulu finalist Anet Vaikmaa ütles, et koos temaga olid laval tema suurimad toetajad.

Vaikmaa sõnul oli finaali jõudmine üllatus. Koos selle uudisega hakkasid lauljal kaadritagused närvid kogema. "Tundsin end täna üllatavalt hästi. Mul on mingi imelik närvilisus, mida laval ei olnud," rääkis Vaikmaa.

Lauljatar rääkis, et tema suurimad toetajad olid koos temaga laval. "Tegin õige valiku selles osas, kelle lavale tõin. Tahir ja Siim olid nende kolme päeva jooksul, mis siin proovisin, väga toetavad. Ja loomulikult selle laulu autor Sven Lõhmus," rääkis Vaikmaa. Vaikmaa finaali plaane pole veel avalikustatud: "Tundub, et ma ei tea ka, mis plaanid on finaaliks!"

Koha “Eesti laulu” finaalis kindlustanud Anet Vaikmaa: Tundub, et eestlased jäävad eestikeelse muusikaga rahule!

Tartus toimunud poolfinaalis selgusid tänavused Eesti Laulu finalistid. Järgmisesse vooru pääses ka Anet Vaikmaa, kes ütleb, et publik avaldas talle esinemisel suurt tuge.

Anet Vaikmaa, keda tuntakse eelkõige ansambli Makhavok solisti ja klahvpillimängijana, teeb “Eesti laulul” kaasa loo “Serotonin”.

"See laul sündis sellest, et meil oli kindel plaan: tahtsime tulla Eesti Laulule ja just hakkasime koos Sven Lõhmusega seda lugu kirjutama. Nägime palju vaeva ja proovisime täiesti erinevaid asju, aga ma tundsin intuitiivselt, et tahan. teha mida midagi positiivset, kiiret ja dünaamilist,” räägib Anet.

Eesti Laulu poolfinaali üheksas osaleja oli Anet Vaikmaa lauluga “Serotoniin”.

Eelmise aasta Eesti Laulu suurim üllataja oli Anet Vaikmaa, kelle saavutus ei jäänud märkamata. Ta räägib avameelselt, kuidas positiivsed arvustused on teda aidanud ja kuidas tema suurimad toetajad on temaga alati laval olnud. Vaikmaa näitab, et ka suurel laval esinedes on oluline tugev tugisüsteem. See lugu ei räägi ainult tema muusikukarjäärist, vaid ka sellest, kui oluline on, et su ümber oleks inimesi, kes sind toetavad ja usuvad.

Vaikmaa soovis varem Eesti Laulule tulla. “Osalesin konkursil Uus laul ja mõtlesin, et millalgi oleks sel aastal hea aeg esineda,” põhjendas ta, miks ta oma laulu Eesti Laulule esitas.

Vaikmaa loodab, et tema võistlustöö “Serotoniin” rõõmustab kuulajaid. "See on positiivsem ja kiirem ning teie serotoniinitase tõuseb kindlasti," kirjeldas ta.

Raadio Elmar sünnipäevapeol ristusid Vaikmaa ja võistlusloo autori Sven Lõhmuse teed. “Seal hakkasime rääkima, laulsin Getter Jaanile heliriba ja sealt mu laulud tulidki,” meenutab ta.

«Loodan väga, et jõuan finaali. Kui kõik läheb hästi, jõuan kohale."

Eesti Laulu poolfinaalist viimasena finaali jõudnud Anet Vaikmaa: käed ei värisenud, süda värises

Eesti Laulu poolfinaalis kuulutati viimase edasipääsejana välja Anet Vaikmaa. Lauljatar tõdes, et poolfinaal pakkus talle väga suurt närvikõdi.

Millised emotsioonid olid Anetil seoses edasipääsemisega ja jõudis ta finalistide nimesid oodates võtta juba mõtteviisi, et tuleb, mis tuleb? „See, mis tuli, oli täiesti ootamatu. Tuleb välja, et mu käenärvid töötavad hästi, et nad ei hakka värisema. Aga väriseb süda,“ sõnas ta pärast poolfinaali.

Kuigi Tartu Ülikooli spordihoonesse püstipandud saal oli väike, oli kogu saal rahvast täis. Veelgi suurem saal ja publik ootavad Aneti ees finaalsaates. „Mul on nii, et kui on hästi palju rahvast saalis, siis see aitab. Täna mulle tundub, miks mul nii hästi läks, oligi see, et publik aitas mind väga,“ rääkis Anet oma lavanärvist.

Mis mõtted on Anetil oma finaalsaate sõuga? Kuidas ta edasipääsemist tähistab? Vaata lähemalt videost!

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120263815/video-eesti-laulu-poolfinaalist-viimasena-finaali-joudnud-anet-vaikmaa-kaed-ei-varisenud-suda-varises

Anet Vaikmaa räägib, kuidas sai alguse koostöö Sven Lõhmusega

Toimus suurejooneline “Eesti laulu” poolfinaal, kus selgusid ülejäänud 5 finalisti. Anet Vaikmaa räägib, et koostöö Sven Lõhmusega sai alguse siis, kui neiul oli võimalus Getter Jaanile taustavokaali laulda.

Anet ütleb, et on oma esitusega poolfinaalis rahul, kuid siin-seal on veel kriimud alles. "Ma arvan, et emotsioonid olid head, sest inimesed olid siin väga toetavad," ütles ta.

Umbes 10 aastat tagasi, kui Anet oli Getter Jaani taustavokalist, arvas Sven Lõhmus, et Vaikmaa on taustavokalistiks hea valik. Hiljem avaldas Anet soovi solistina esineda. Siis algas sooloartisti karjäär!

Arvan, et kunagi võtan kindlasti veel Eesti Laulu osa!

Toimus Eesti Laulu suur finaal. Anet Vaikmaa saavutas looga “Serotonin” 5. koha. Ta arvab, et kunagi saab taas Eesti Laulul osaleda.

Anet Vaikmaa sai rahvusvaheliselt žüriilt kõrged hinded. Ta ise ütleb, et suhtus sellesse väga positiivselt. "Ma arvan, et see läks väga hästi," ütles Anette. Laulja ütleb, et jäi oma lõpuesinemisega rahule. "Natuke masendav on ennast kiita, aga ma arvan, et see on üks mu seni parimaid esitusi.

Anette on võitjaga väga rahul. Tal on kohe plaan oma albumiga tegelema hakata ning kindlasti on fännidel peagi oodata temalt uut muusikat.

Similar articles:

МузыкаКонкурс Eesti Laul прежде всего раскручивает певцов внутри страны

МузыкаНачался предварительный этап конкурса Eesti Laul 2013

МузыкаТаня Михайлова представит Эстонию на "Евровидении 2014"

МузыкаЭстонию на конкурсе Евровидение 2012 будет представлять Отт Лепланд

МузыкаБиргит Ыйгемеэль представит Эстонию на Евровидении 2013


Rating: 0 Votes: 0

Comments

No comments yet. Yours will be the first!