Alena Kordas. Esimese Eesti kroon

Alena Kordas. Esimese Eesti kroon

Alena Kordas, 19-aastane üliõpilane American College of Business Tallinna võistlusel Top Model Universe 2003 kokku Ecuadori linna Guayaquil, võitis esimese koha. Ajaloos Eesti osalemine mudelid rahvusvahelistel võistlustel võitjad kroon tõi Eestisse esmakordselt.

- Kuidas te otsustate saada mudel?

- Ei ole midagi ebatavalist selles, ma ei näe. Ta elas koos oma vanemate ja õppis gümnaasiumi Sillamäe. Ehk, nagu paljud selles eas, huvitatud muusika, tantsu, kujundamine, ta kirjutas luuletusi. Talle meeldis reisida, suhelda inimestega. Mulle meeldib kasvada lilled -, et ma temaga koos töötama vanaema. Tuttav ütles, et stuudio mudel Narva registreerib tüdrukud, ma otsustasin proovida oma kätt selles. Nad võtsid mind tagasi vastumeelselt, sest ma tol ajal oli juba 18. Seetõttu ma usun, et ma sündisin Narva kaks korda - esimest korda kui laps haiglasse juba teist korda modellina Narva stuudio noortele mudeli järgi. Õpetajad on õpetanud mulle, et stuudio ja tunda mudel, mille eest ma olen väga tänulik neile. On võimatu unustada, nagu mu esimene võistlus "Narva kevad", kus mul oli võimalus saada Miss Podium (teine ​​printsess). Valmimisel kevadel stuudio minu jaoks oli see veel üks samm teadmisi oma loomingulise ego.

Tartus septembri alguses Eesti Top Modell 2003 konkursi võitis esimese Princess ja Eesti ajakirjanduses isegi võrrelda mind supermodell Carmen Kass.

Ecuador, mida liikmesriigid on žüriiliikmete ja korraldajad konkurents minu portfelli näidati ootamatu huvi. Pidin ära andma oma autogrammi peaaegu kõik pildid, CD kettaid kümneid fotosid ja visiitkaardid.

Ma arvan, et minu jaoks on see suur ja samal ajal, enneaegse kompliment kui ma võrrelda supermodellid. Enne seda, mul on veel pikk tee.

- Sest kuu jooksul tehtud tehnilised ettevalmistused lahkumist ja osaleda konkursil, sa tegid väga head tööd, mis tõi teid palju ja stress. Vahel tundus mulle, et sa ei suuda seista seda testi.

- Jah, mõnikord ma loobuma, tahtsin loobuda, kusagil saada ära ja lihtsalt normaalne magada. Pärastlõunal oli mul loengu kolledžis. Jooksin õhtul Tallinnas, korraldamisega tegelevad oma reis - see oli vajalik, et täita nõuete loetelu tingimuste kohta konkursil osalemise. Öösel ma istunud arvuti kirjutada esseed kolledžis. Kuu aja jooksul päevas magab 4-5 tundi.

Mul õnnestus ellu jääda Ebasoodne aeg minu jaoks toel minu vanemad ja vanavanemad, kes kõik mu sugulased. Suur tänu neile rahastamise reisi ja minu osalemine konkurentsi. Abi ja toetust tundsin paljude teiste inimestega.

Pea "Miss Estonia" Valery Kirss ettepanek ehdokkuuttani selle konkurentsi, aitas nõukogude ja organisatsiooni reisi.

Moekunstnik Oksana Tandid välja oma kogumise mõned huvitavad, originaal kleit, mis äratas tähelepanu žürii. Eriti ühel õhtul must ekstravagantne nii tabas kujutlusvõime üks rikkamaid daamid linn, žürii liige, et ta oli minu ümber üllatus ja ütles, et see ei ole veel näinud.

Fashion Narva Veronica Boytsova suurus, ilma kanalisatsioon, õmbles piduliku õhtukleit väljumist finaali kolm päeva, mis samuti menukalt täitmise ajal. Miss Tallinn 2003 disainer Natalia Soldatov andis mulle temaga originaal kleit, mis on tehtud põhineb riigi Eesti lipu, mis vastab määruste konkurentsi. See oli ka väga märkis žürii.

Esimese Princess "Miss Estonia" Katrin Susi jagas minuga oma kogemusi ja aidata hea nõu.

Rektor INE Alexander Lukyanov kokku lükata mu eksamid kolledžis hiljem ja lase mul minna konkurentsi.

Kõik nad siirast tänu mulle.

Samuti on tõesti tänada kõiki neid, kes otseselt või kaudselt aitas mul valmistuda see konkurentsi.

Intervjueeritud ja pildistas mentor Valery Parkhomenko mudel, moles.ee, 17.12.03

Narva stuudio tippmodell UNIVERSE 2003

19-aastane võitja tiitli TOPModel Universe Alena Kordas Sillamäe

Lõpetanud Narva stuudio noored mudel, osalesid festivalil Narvas, samuti Miss Podium (teine ​​printsess) iludusvõistluse "Narva Kevad" ja esimese Princess võistlus Eesti Top Model 2003 Tartu, Alona Kordas, üheksateistaastane üliõpilane American College of Business in Tallinn, paar päeva ma lendasin tagasi Ladina-Ameerikas, on suvel Ecuador.

Tallinnas Azroport vaatamata tema esialgne protestide üle telefoni teel Amsterdam, see oli korraldatud pidulik koosolek lilled, tervitused, TV ja vajutage. See oli hämmastav näha, et vaatamata muutus ajavööndites kliima ja pikk lend ta vaatas "miljon dollarit".

Koguti, sõbralik, valmis vastama küsimustele ajakirjanikele ja poseerinud kaamerad. Kadestusväärne vastupidavus ja oskus suhelda!

Konkursil "Top Model Universe 2003", mis toimus 24 30. novembrini Guayagile, võitis esimese koha. See on suur edu mitte ainult Alony.

Ajaloos Eesti osalemine mudelid rahvusvahelistel võistlustel võitjad kroon tõi Eestisse esmakordselt.

Samm-sammult - tere, Ecuador!

On küsimus, kuidas see kõik algas, kuidas see oli, et olete otsustanud saada mudel, meie kangelanna vastab:

- Ei ole midagi ebatavalist selles, ma ei näe. Ta elas koos oma vanemate ja õppis gümnaasiumi Sillamäe. Tuttav ütles, et stuudio mudel Narva võtab tüdrukud ja ma otsustasin proovida seda ise.

Seetõttu usun, et ma sündisin Narva kaks korda - esimest korda kui laps haiglas teist korda, nüüd kui mudelit Narva stuudio noortele mudeli järgi.

Studio direktor Svetlana Bogdanova, õnnestus luua meeskond kogenud õpetajad, kes õppeaasta jooksul investeerinud iga teismeline palju tema energia, teadmised ja hea tahte. Õpetajad on õpetanud mulle, et stuudio ja tunda mudel, mille eest ma olen väga tänulik neile.

Seda ei saa unustada, samuti minu esimene "Narva kevad". Valmimisel kevadel stuudio see oli minu jaoks järjekordne etapp minu loominguline kasvu.

Minu jaoks konkursil "Narva Kevad" organiseeritud "Krengol'mskiy Avenue", pildi korrespondent "KP" Elena Solovieva nagu projektijuht, mänginud väga olulist rolli. Konkursi kaua ma imestasin valmis ja ootab teda. Mulle meeldis tõsine suhtumine korraldajate, erinevaid kandidaate ja etendused, mis nõuavad osalejate põhjaliku tehnilise ja loova koolituse.

Mäletan video tulistamist video, esitlus ja osalejate tööd skripti, paraad ja tutvustamine riided, mis valmistab õpetajaid Narva stuudio noored mudel Ljubov Lavrenteva ja Nadezhda Sutyrina, muusika konkurentsi, mis nõuab iseõppimise. Elena Yuzvak meik ja soeng aitas leida stiili ja isikupära podcheknut liige.

See oli pärast seda konkurentsi, sain kutse konkursil "Miss Estonia". Minu koolituse ja mu pealkiri saadud "Narva Kevad" andis mulle võimaluse minna otse finaali võistlused Eesti Suve Miss 2003 Eesti Top Model 2003.

Ettevalmistamise käigus võistluse Ecuador pidi taluma suurt füüsilist ja emotsionaalset koormust: krooniline ei saada piisavalt magada, vaevavad ebaõnnestumisi. Aga seal on alati head inimesed, kes on raskes olukorras appi tulema.

Nende hulgas, kes mind tol ajal aitas mood Narva Veronica Boytsova et suurus, ilma paigaldamise kolme päevaga tegi mind pidulikult õhtukleit lõpliku täitmise konkursil Ecuador. See edu nautinud ja ma chuvst-Vova ise seal poodiumil väga enesekindel.

Mida teha? Ma seisan kroon peas

Kui väljute lennuk olin tervitatud president "Queen of Ecuador", üks organisatsioonid konkursi korraldajate Top Model Universe 2003.

Osalejate hulgas Tulin esimest. Minu jaoks on võistlus algas juba esimesel tervitused, jagab mulle eesti suveniire, c dialoogide inglise ja hispaania keeles.

Võistlus oli 22 osalejat erinevatest riikidest. Peaaegu kõik neist olid oma juhtide, hästi koolitatud, nende komplekti riideid olid hästi läbi ning on mõeldud ainult võita.

Kuus päeva Võistluste oli väga tihe, nii et kontaktid ja tuttavad osalejate vahel ei ole piisavalt aega. Igaüks arvas, vaid kuidas paremini valmistuda, nende arvukate varustus etendused järgmisel päeval ja kiirelt õhtul, või pigem hilisõhtuni, voodisse minna magama.

Võistlusprogrammi kuulunud mitte ainult paraad ja tutvustamistegevuse Catwalk kollektsioonide, alates komplekti kokteili ja minu lemmik stiil "sõjalise", mööda Ida teemasid läbipaistev kangas ja viimistlemine ujumisriided rohkem kui 15 moeloojate, vaid ka etendused mitmes üksikute kandidaatide ametlike vastuvõttude.

Võistluse ajal ma ei kasutada oma nime, kõik mu ümber oli "Eesti".

Finaalis ma tundsin, et mu kõne võeti hästi vastu žürii ja avalikkusele.

Kui panin peas kroon, ma mäletan, et mu põlved värisesid ja ma kartsin langeb nende ultra-kõrged kontsad. Kõik oli blur - õnnitlused, kallistused, suudlused. Ei tea, mida teha, nutta või naeratus tundub, et see oli midagi muud samal ajal. Kohe pärast auhinnatseremooniat oli bankett, intervjuud jne

Ja järgmisel hommikul oli mul võimalus helistada koju ja ütle mu ema, et ma seisin kroon peas, mis võitis esimese koha. Minu kogu pere oli väga hea meel.

Ma mõistan, et on muutunud viimase aasta jooksul, saame öelda jõupingutusi ei olnud asjata. Just tööd ise, püüdes tuua oma ambitsioone vilja. Esiteks, ma armastasin seda. Aga selline tulemus muidugi ei lähe. Samal ajal, ma arvan, et tulemus on veel liiga vara Kokkuvõttes. Tõesti Ma tahan tänada kõiki neid, kes otseselt või kaudselt aidanud mind osalemise ettevalmistamisega selles konkurentsi, kõik mu mineviku ja tuleviku võistlusi.

Kahtlemata minu koolituse algas aasta tagasi Narva stuudio noortele mudeli järgi.

Valmistati Valery Parkhomenko, prospekt.ee, 18.12.03

Alena Kordas

Minu esimene iludusvõistluse oli võistlus "Narva kevad", milles olete osalenud täna. Mäletan, kuidas mures ja mõtlesin, saab sellega hakkama? Aga pärast toimus lõplik aeg mõelda, mida teha: peaproov, salvestamise laule, koreograafia, video tulistamist - lihtsalt ei ole loetletud. Muidugi, see koolitus on "Narva kevad" sai minu jaoks tõeline elu kool.

Mõistsin, et iga väljapääsu poodiumil lisada oma kogemusi, enesekindlust. Ma neelab nagu käsn kõike, mis toimub ümber. Nüüd ma näen suur vahe, kes ma olin, ja et mis on muutunud. Ma ei suuda ette kujutada oma elu ilma etendused, moeetendused, iludusvõistlusel, ja eriti - kuna minu jaoks esiteks, areng: lühike peatus on nagu samm tagasi. Elasin pingelises rütmis. Harjunud ehitada, luua ja õppida, minna ja nautida iga päev - see on kindel, et tuua midagi uut. Ja alati hea!

Kui ma lähen lavale, tunnen, et see on võimeline palju. Mängin erinevaid rolle, alates sõdureid lahingumissioonis, lõpetades salapärane võõras, kes kord promelknuv rahvahulga saate jätta mälu ise elu.

2003. aasta novembris oli mul võimalus esindada meie riiki rahvusvahelisel iludusvõistlusel TOP universumi mudel. See oli unustamatu sündmus minu jaoks. Enne seda konkurentsi öeldes "Peaasi on mitte võita, kuid osaleda" ei olnud mulle selge. Ma isegi arvasin, et see on väljend leiutatud selleks, et õigustada endi kaotajad. Paradoksaalselt pärast esimest korda elus ma krooniti konkursi võitja - ja mida - ma aru tähenduses neid sõnu. Ma mõistsin, et kõige tähtsam - see ei ole kroon ja ajalugu, mis on sellega seotud. See episood elu alati elada mind.

Hoidsin head suhted osalejate konkurentsi ja ikka vastas paljud neist, oleme ikka ja jälle meenutada ja relive sündmuste konkurentsi. Ja üksteist nõu. Mul oli hea meel esindada Eestit rahvusvahelises konkurentsis. See on unustamatu tunne - uhkelt hoida oma käed sini-must-valge lipp ja kannab nime oma riigis kui oma. Ma tahan kogeda seda uuesti ja see on põhjus, miks ma osaleda konkursil "Miss Estonia 2004"!

Mida ma soovin osalejad konkursi "Narva Kevad" aasta pärast ma kogenud ja põnevust, ja edu? Kõige tähtsam - on leida ise leida elu mõte ja enesekindlust!

Edu kõigile!!!

Alena Kordas, prospekt.ee

Similar articles:

Красота«Нарвская весна»

Comments

No comments yet. Yours will be the first!