Fitness Model Estonia 2011

Fitness Model Estonia 2011

Sel suvel värskelt emaks saanud noor 28aastane kaunitar Egle Eller-Nabi on eluaeg tegelenud tantsimisega, lisaks on ta Sparta Spordiklubi treener, praegu aga naudib emapuhkust.

Nädalavahetusel Narvas Geneva keskuses juba viiendat aastat toimunud Fitness Model Estonia võistlustel krooniti Egle Fitness Model Estoniaks 2011. Buduaarile rääkis kaunitar, et oma hea vormi saavutas ta just peale pisitütre sündi. 

Sel suvel värskelt emaks saanud noor 28aastane kaunitar Egle Eller-Nabi on eluaeg tegelenud tantsimisega, lisaks on ta Sparta Spordiklubi treener, praegu aga naudib neiu emapuhkust. Nädalavahetusel Narvas Geneva keskuses juba viiendat aastat toimunud Fitness Model Estonia võistlustel krooniti Egle Fitness Model Estoniaks 2011. Buduaarile rääkis kaunitar, et oma hea vormi saavutas ta just peale pisitütre sündi. 

Fitnessvõistlustel on hindamiskriteeriumiteks üldine füüsiline vorm, ilu ja tantsuline liikumine. Osavõtjate rohkuse tõttu moodustusid sel aastal treeningettevalmistuskeskused Narva, Tallinna ja Tartusse. Naiste arvestuses oli kokku 23 ning tütarlaste arvestuses 10 võistlejat. Konkursi finaalprogramm sisaldab kolme vooru. Esimeses voorus demonstreerivad osalejad end fitness-programmis, sisaldades kõndi ja poseerimist. Teine voor on bikiinivoor, milles osalejad peavad demonstreerima oma keha täiuslikkust nii üldrivistamises kui ka kohustuslikus väljaminekus žürii juurde. Esimese ja teise vooru resultaatide alusel valivad zürii liikmed Fitness Model Girl’i ja Fitness Model Woman‘i. Kolmas voor on õhtukleidivoor. Esimese, teise ja kolmanda vooru alusel valivad žüriiliikmed Fitness Modell Estonia 2011.

Naiste arvestuses krooniti üldvõitjaks Sparta Spordiklubi treener Egle Eller-Nabi. Eglele järgnesid Kristiine Pai Tartust ning Polina Sannikova Narvast.

Egle sõnul lootis ta salamisi esikohta, kuid sellest hoolimata tuli tiitel talle üllatusena. “Seal oli väga palju ilusaid tüdrukuid,” tõdes Egle ja pidas üheks edu pandiks ka mullust kogemust, kui ta samal võistlusel teiseks tuli. “Olin juba publikule tuttav. Mind tunti ja lavale tulles kohe ka plaksutati,” ütleb Egle ja lisab, et tema võit oli kogu Tallinna tiimi teene. “Oma elu parima vormi saavutasin just peale pisitütre sündi, lapsega kodus võimlemine ja igapäevased pikad jalutuskäigud aitavad palju kaasa,” kommenteerib Egle.

Similar articles:

СпортEMV в бодибилдинге и фитнесе 2021

КрасотаЙыхвиская школьница заняла призовое место на международном конкурсе моделей

СпортАрида Муру стала чемпионкой Европы по фитнес-бикини

КрасотаFitness Model Estonia 2019

СпортСборная Эстонии вернулась с чемпионата мира по фитнесу


Rating: 0 Votes: 0

Comments

No comments yet. Yours will be the first!